SHIPPING & RETURNS

SHIPPING POLICY

Onze producten worden zo snel mogelijk naar u verzonden.

De normale leveringstijden bedragen:

  • 1 - 8 werkdagen voor België en Nederland

  • 8 - 20 werkdagen voor Spanje, Duitsland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal en het Verenigd Koninkrijk

Door corona kan het zijn dat onze levertijden iets langer worden. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen. U kan ons gerust contacteren indien u hier vragen over heeft op fittertogetherbe@gmail.com

​​RETURN & EXCHANGE POLICY​

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Exclusief de gepersonaliseerde artikelen.

U heeft na annulering, waarna u van ons een retourlabel zal ontvangen, nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel dragen wij. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via fittertogetherbe@gmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met fittertogetherbe@gmail.com.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.